Weer twee Italiaanse maffiabazen opgepakt

Giovanni NicchiIn Italië zijn opnieuw twee leiders van de maffia opgepakt. In Palermo werd de 28-jarige Giovanni Nicchi opgepakt, die in korte tijd was opgeklommen tot de tweede man van de Cosa Nostra.

De Italiaanse justitie noemt Nicchi gevaarlijk, ambitieus en meedogenloos. Vorig jaar werd hij bij verstek tot 18 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Nicchi werd aangehouden toen hij op het punt stond te vluchten. In Milaan hield de politie de 74-jarige godfather Geatano Fidanzati, een van de belangrijkste drugsbazen in Italië. Ondanks dat premier Berlusconi mensen die over de maffia schrijven graag zou wurgen, noemt hij de aanhoudingen een groot succes.

Lees ook:Lid Calabrische maffia Pietro Criaco opgepakt
Lees ook:Maffioso opgepakt in Marbella
Lees ook:Opgepakte Rotterdammer gezocht door Italiaanse politie
Lees ook:Meest gezochte maffiabaas opgepakt
Lees ook:Italië neemt kankerkliniek van maffia in beslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.