Bisschop hekelt Ndrangheta-bandieten

www.webdiocesi.chiesacattolica.it)De Italiaanse bisschop Vittorio Mondello van het Zuid-Italiaanse Calabrië heeft afgelopen weekend fel uitgehaald naar de Ndrangheta, de plaatselijke maffia die vorige week weer vijf mensen heeft vermoord. De bisschop vindt dat er meer gedaan moet worden tegen deze criminele groep. "In Calabrië zijn er bandieten en heiligen", aldus de bisschop, "we moeten ervoor strijden dat de mensen de heiligen volgen en niet de schurken." Twee weken geleden was er in Calabrië al een massaal protest tegen de Ndrangheta. Gezien de moorden heeft de maffiabende zich er weinig van aangetrokken.

Lees ook:Grote demonstratie tegen Napolitaanse maffia
Lees ook:Meest gezochte maffiabaas opgepakt
Lees ook:Steeds meer maffiosi achter tralies
Lees ook:Moordenaars Italiaanse politicus Fortugno veroordeeld
Lees ook:Leger moet in steden voor veiligheid zorgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.