Italië Magazine verzorgt beginnerscursus in Italië (Molise)

moliseItalië Magazine verzorgt sinds 2010 een laagdrempelige beginnerscursus Italiaans in Italië. Ideaal als start voor een langere verkenning van de laars.

Het gaat om een volledig verzorgde beginnerscursus waarbij je niet alleen theorie krijgt, maar het geleerde ook in praktijk brengt. Dit gelardeerd met koken en cultuur. De taallessen worden gegeven door een zeer ervaren Nederlandse taaldocente. Wanneer je je inschrijft met een groep, kan het niveau van de lessen naar wens worden aangepast. Afhankelijk van groepsomvang en wensen is ook de prijs bespreekbaar.

Je reist op eigen gelegenheid naar Rome, Napels of Pescara. Italië Magazine kan je daarbij adviseren. Vandaar reis je naar jouw agriturismo bij Agnone. Op zondagmiddag check je in en is er een kennismakingsbijeenkomst. Op maandag start het programma. Op vrijdagmiddag check je weer uit. Je kunt er dan zelf voor kiezen om bijvoorbeeld verder te reizen, er een bezoekje aan Rome aan te koppelen of terug te reizen.

Is je interesse gewekt? Kijk dan voor meer informatie op Parlare-e-mangiare.nl.

Lees ook:SQ.Travel biedt luxe singlereizen naar Italië
Lees ook:Doe aan Italiaans ‘agriturismo’
Lees ook:Leer Italië al kokenderwijs kennen
Lees ook:Cursus Italiaans bij KREK in Scherpenzeel
Lees ook:Pizza Hut verleidt Amerikanen via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.