Moeiteloos Italiaans leren in huiselijke sfeer

WorkshopMoeiteloos en met een bijzondere lesmethode Italiaans leren? Dat kan met een workshop van Jacqueline Broekhuizen in Gameren. Op 27 maart en 17 april 2010 organiseert La Divina weer een workshop.

De workshop van 27 maart is bestemd voor beginners en die van 17 april is een vervolg hierop, maar ook geschikt voor de iets gevorderden (niveau A1.2). Tijdens de beginnersworkshop wordt op de eerste dag de basis gelegd van het Italiaans (niveau A1.2). De workshop voor gevorderden brengt je weer een stapje verder (niveau A2.1). De workshops zijn bestemd voor kleine groepen en vinden plaats bij Jacqueline thuis.

Tijdens de workshops wordt gewerkt met een bijzondere lesmethode: suggestopedie. Dit is een lesmethode waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van alle zintuigen. Er wordt veel gewerkt met muziek, spel en afwisselende activiteiten. Deze methode maakt het mogelijk om snel en op een ludieke en ontspannen manier de taal onder de knie te krijgen. Zo gaat het leren eigenlijk vanzelf en bovendien blijft de stof langer hangen. Kijk hier voor meer informatie over deze lesmethode.

Over Jacqueline

Naast het geven van deze workshops werkt Jacqueline BroekhuizenJacqueline Broekhuizen ook als docente Italiaans bij taleninstituut Regina Coeli in Vught (de nonnen). Ook biedt zij speciale workshops ter voorbereiding van het kopen van een huis in Italië. Na een cursus van Jacqueline zullen onder andere de volgende resultaten je opvallen: Een veel bredere woordenschat, een dieper begrip van de taalstructuur en een verbeterde uitspraak. Meld je dus snel aan!

Praktische info

Data: zaterdag 27 maart 2010: principianti, zaterdag 17 april 2010: semi avanzati

Programma:

10.00 – 12:30: Caffè + lezione d’italiano
12.30 – 14:00 : Pasta + insalata
14:00 – 16:30: Lezione d’italiano
16:30 – 17:00: Prosecco e stuzzichini

Locatie: Beemstraat 34 Gameren

Rendement: Vergelijkbaar met 1 à 2 maanden Volksuniversiteit

Maximaal aantal deelnemers: 10

Prijs: 95 euro p.p. (5 uur les, inclusief lesmateriaal en lunch enz)

Contact: Jacqueline Broekhuizen, tel. 0418 561254/06 51557840, e-mail: [email protected], website: www.jacq-ladivina.blogspot.com

Voor deze workshops zijn nog enkele plaatsen vrij. Bij voldoende belangstelling worden weer twee nieuwe data gepland, bijvoorbeeld voor juni/juli.

Arrivederci!

Lees ook:Workshop Italiaans ‘Mijn droomhuis’
Lees ook:Naar Italië en zelf pasta maken
Lees ook:Op vakantie naar Italië in Nunspeet
Lees ook:Italiaanse sferen tijdens de wintermaanden
Lees ook:Stock Sale bij Punto Italiano!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.