Cursus Italiaans bij KREK in Scherpenzeel

KrekVanaf 11 januari begint bij de stichting KREK in Scherpenzeel de cursus Italiaans voor gevorderden.

De cursus is voor diegenen die zich op vakantie in Italië willen kunnen redden met de meest voorkomende begrippen en zinnen. De cursus is een vervolg op de beginnerscursus, maar kan ook apart worden gevolgd. Om het niveau in te schatten, kan ook een les van de beginnerscursus worden gevolgd en kan overleg plaatsvinden met de docente.

De cursus bestaat uit twaalf lessen van anderhalf uur, op de maandagavond in de Paddenburcht aan de Breelaan in Scherpenzeel. Kosten: 63 euro, studieboeken in overleg met docente. Meer info en/of aanmelden bij Elze van Hoevelaken, 033 – 277 35 48 of [email protected]

Lees ook:Cursus Italiaans als voornemen Nieuwjaar
Lees ook:Italië Magazine verzorgt beginnerscursus in Italië (Molise)
Lees ook:Italiaanse avond in Amerongen
Lees ook:Cursus Italiaanse film
Lees ook:Moeiteloos Italiaans leren in huiselijke sfeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.