Categorie: "La cucina italiana"

Aubergine en verder (bijna) niets

Elke vrijdagmiddag een recept uit de Italiaanse keuken op Italië.blog.nl. Het zijn vaak makkelijk te maken recepten, maar erg lekker.

Zoals dit recept. Het enige dat u hoeft te kopen  is een aubergine. En, als u het al niet in huis hebt, olijfolie en wat knoflook. Snijd de aubergine in reepjes. Doe een wok of pan op het vuur. Verhit de olijfolie. Pers een of twee teentjes knoflook. Doe de reepjes aubergine erbij. Roer een minuut of tien. En klaar bent u. Een zeer makkelijk en heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken. Je moet er maar opkomen om alleen een aubergine en een beetje knoflook te bakken ….Vindt u dit te simpel? Voeg dan in de wok wat gedroogde tomaatjes toe, in reepjes gesneden. Ook erg lekker hoor, maar u maakt het uzelf moeilijker dan nodig is …