Italiaanse wijnen goed beoordeeld in WijnWebWinkelgids

WijnWebWinkelgidsDe Italiaanse wijnen van WijnWagentje.nl mogen zich in een groeiende populariteit verheugen. Eerder dit jaar haalde de webshop al een vijfde plaats bij de verkiezing ‘Beste WijnWebWinkel van Nederland’. In de onlangs verschenen WijnWebWinkelgids hebben vijf van hun wijnen nu ook een mooie beoordeling gekregen.

In de WijnWebWinkelgids geeft wijnschrijver Mariëlla Beukers beoordelingen van de lekkerste wijnen die je online kunt kopen. De WijnWagentje-wijnen die een review in de gids hebben gekregen, zijn stuk voor stuk met drie of zelfs vier sterren beoordeeld.

Nero d’Avola IGT, Duca di Camastra:
“Ik heb mijn ideale najaarsbarbecuewijn gevonden. Een glas Nero d’Avola van Duca di Camastra, en de zon schijnt weer in je glas! […] Smullen!”
Beoordeling: 4 sterren

Cannonau di Sardegna DOC, S’Incontru:
“Van deze Cannonau werd ik heel blij! Schonken mensen dit soort wijn nu maar eens wat meer op feestjes. Lekker makkelijk drinkbaar zonder simpel te zijn.”
Beoordeling: 4 sterren

Bonarda Barrique DOC, Piccinini:
“Verrassende goede rode wijn […] Prettig fruitig, karaktervol, met subtiele invloed van de houten vaten waarop de wijn rijpte. Soepel, met afgeronde tannines, en ook nog een leuke prijs.”
Beoordeling: 4 sterren

Riesling Italico DOC, Piccinini:
“Leuke kennismaking met een wijn uit een voor Nederland vrij onbekend wijngebied […]Kan bij heel veel simpele gerechten met vis of lichte zomerse salades gedronken worden.”
Beoordeling: 3 sterren

Pinot Nero DOC Rosato, Piccinini:
“Lichte, fruitige rosé met een tikje zoet, die bij een pittig gekruid gerecht de dorst goed kan lessen. Leuk glas wijn, uit een gebied in Italië waar pinot nero het uitstekend doet.”
Beoordeling: 3 sterren

wijnpakket_noord-midden-zuidDecembertip: vier sterren proefpakket

De rode wijnen die de WijnWebWinkelgids haalden, zijn ook te koop als wijnpakket Noord-Midden-Zuid. De Bonarda, Nero d’Avola en Cannonau uit dit pakket kregen alle drie vier sterren. Het proefpakket bestaat uit twee flessen van elke soort, en is tijdelijk verkrijgbaar voor maar € 42,95.

Cin cin!

Lees ook:Bekroonde rosé bij WijnWagentje.nl
Lees ook:Veel sterren Italiaanse hotels onterecht
Lees ook:Weg met de supermarktbalsamico
Lees ook:SEMS houdt van Italiaanse wijnen
Lees ook:Italiaanse wijn met een persoonlijk keurmerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.