Te ‘gek’ Italiaans eten in Naarden

PazzoZorgeloos genieten van een gezellige ambiance, lekker eten en goede service. Dat kan bij Pazzo 30 gevestigd in het schilderachtige Naarden.

In Naarden heb je als restaurant alleen al vanwege je adres een streepje voor. Maar ook gelijk een uitdaging om dit gevoel, eenmaal binnen gestapt, bij de klanten vast te houden. Pazzo 30 slaagt daar in. Je gaat eten bij een Italiaan en eenmaal binnen schieten de persoonlijke mediterraanse herinneringen door je hoofd. Iedereen heeft wel een herinnering aan dat leuke terrasje in het buitenland. Pazzo 30 is dat terrasje.

Met gezellige kleine mozaïektafeltjes, een vloer met houtaccenten en ambachtelijke tegeltjes, muren van gezellige Italiaanse architectuur en een topper van een bar. “Opgetrokken van oude deuren,” aldus Jan, de eigenaar van dit restaurant. Jan is een échte gastheer met Italiaanse voorouders. Zelf heeft hij in Italië en Malta gewoond, spreekt de taal ook vloeiend, en heeft altijd in de horeca gewerkt.

De bediening is lekker actief en goed aanwezig. Je hoeft hier niet de aandacht te trekken en kunt je dus volledig richten op het eten. Snel het eerste drankje op tafel en een gepaste hoeveelheid brood met een heerlijk smeersel. De kaart is compact en compleet. De Italiaanse wijn smaakt er goed en de sfeer is gemoedelijk. Ook niet onbelangrijk: Pazzo 30 respecteert chocolade.

Maar wat betekent Pazzo 30 nu eigenlijk? Jan vertelt: “Pazzo is een dramatische uitdrukking die zoiets betekent als gestoord. Men vond mij gestoord toen ik hier 5 jaar geleden begon. Je bent gek! Toen men hier voor het eerst kwam eten vond men één ding: waanzinnig. En daar heb ik het huisnummer achter geplakt.”

Info

Pazzo 30
Markstraat 30, Naarden
Tel: 035-6782475
Dinsdag t/m zondag geopend van 17.30 – 22.00 uur. Maandag gesloten.

Bron: Webregio.nl

Lees ook:Uit in Milaan
Lees ook:Paus stiekem naar favoriet restaurant tijdens Italië-Paraguay
Lees ook:Weduwe Rachel Hazes vindt geluk bij Italiaanse clubeigenaar
Lees ook:Lezers tips: Goedkoop eten in Rome
Lees ook:Buitenterras voor Ristorante Da Marcello

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.