Pastarucolade met abrikoos met geitenkaas

www.kookcollege.nl/)Omdat het zo’n lekker weer is, vandaag in deze vrijdagmiddagrubriek weer een pastasalade. Nu een met rucola, lente-uitjes, geitenkaas, abrikoosjes en cashewnoten. En voor de dressing olijfolie, yogonaise en honing. En we noemen haar: Pastarucolade met abrikoos en geitenkaas. Want ja, dat zit er nou eenmaal in.

Wat je moet doen, spreekt eigenlijk weer voor zich. Pasta koken, rucola wassen, en lente-uitjes, abrikoosjes en geitenkaas in stukjes snijden. In een grote slakom doen. Ondertussen de drie dressingingrediënten mixen. Als pasta gekookt is, de pasta afgieten en onderdompelen in koud water. Daarna pasta in slakom doen, dressing eroverheen, goed mengen en dan de cashewnoten er overheen. En weer een lekker Italiaans gerecht. Al heb ik geen idee of Italianen het zelf wel eten. Ik hoop voor hen van wel. Want het smaakt erg goed.

Lees ook:Voor de zomeravonden: PACT-salade
Lees ook:Pasta con rucola
Lees ook:Makkelijke en indrukwekkende pastasalade
Lees ook:Pasta Slapa Kanga
Lees ook:Tagliatelli met geitenkaas en cashewnoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.