Turijn: een stad voor lekkerbekken

TurijnDoe eens een andere minder bekende stad aan in Italië. Niet Rome, Venetië of Florence, maar Turijn, een paradijs voor wandelaars. Honderden cafés en restaurants, 60 markten en 18 km stoep voor lekkerbekken.

Turijn ligt aan de voet van de Alpen, het kan er ‘s zomers bloedheet zijn. Maar geen nood, kilometers lang loop je onder de hoge zuilengalerijen, de portici. De langste galerij is de Via Po. De colonnades zijn niet alleen winkel- en wandelstraten, het zijn ook overdekte terrassen, je kunt er op een beschut plekje plaatsnemen om een koffie te drinken of een hapje te eten. Lees verder

Lees ook:Bezoek in Turijn het mooiste filmmuseum van de wereld
Lees ook:Afritsbroeken, witte sokken en ontblote bovenlijven
Lees ook:Brug tussen vasteland en Sicilië
Lees ook:Uit in Milaan
Lees ook:Wanhopige Italiaanse moeder berooft bank met baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.