Winnares Telegraaf’s Rondreis Sicilië dankte leven aan Italië

Foto TelegraafEen week geleden riep De Telegraaf op de lezers hun liefde voor Italië te verklaren. De lezer die de allermooiste liefdesverklaring instuurde, zou worden beloond met een waanzinnige rondreis langs de highlights van Sicilië.

Er werd massaal gereageerd op deze prijs. Italië bleek vooral romantische gevoelens op te roepen. Naast de vele lofzangen op familiebanden, de cultuur, Italiaanse lekkernijen, mode, design en het mediterrane klimaat stroomden er ook onuitputtelijke liefdesverhalen binnen. Maar er kon er maar een de winnaar zijn en dat was Daphne Hoogeveen.

Uit de 5620 reacties koos de jury Daphne Hoogeveen uit Harlingen, die schreef dat ze haar leven te danken heeft aan Italië, als winnares. Daphne stuurde in: “Ik ben dol op Italië, omdat… ik mijn bestaan aan het land heb te danken! Als mijn vader en moeder elkaar daar 45 jaar geleden niet hadden ontmoet, dan hadden mijn broers en ik niet bestaan!”

Daphne gaat met haar partner de door KRAS aangeboden rondreis langs de highlights van Sicilië maken. Lees op www.reiskrant.nl waarom Daphne haar leven te danken heeft aan Italië.

Lees ook:Nieuwe maffiafilm: Jonge vrouw verraadt maffia
Lees ook:Jongste oma (29) komt uit Italië
Lees ook:Italiaanse Niccolo laat Rachel Hazes stralen
Lees ook:Ronde van Italië 2011 passeert Etna twee keer
Lees ook:Meer dan 2 jaar voor lastering van ex-vriendin

Eén reactie op “Winnares Telegraaf’s Rondreis Sicilië dankte leven aan Italië

  1. Thijs

    Ik ben zelf wel heel erg benieuwd naar alle highlights van Sicilië. Kun je er misschien een aantal delen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.