Ryanair vliegt nu ook naar Triëst!

palazzo-del-governo-triesteExtra reismogelijkheden! Ryanair biedt vanaf 25 mei 2010 voor het eerst drie wekelijkse verbindingen vanaf Airport Weeze naar de Italiaanse havenstad Triëst aan de Adriatische Zee.

Triëst ligt in de drielandenhoek Italië, Slovenië en Kroatië en biedt dus toegang tot diverse populaire vakantiebestemmingen. De stad aan de Adriatische Zee heeft een rijke geschiedenis in het grensgebied tussen oost en west, een multiculturele flair met onder andere traditierijke koffiehuizen, die geleid hebben tot de bijnaam ‘Wenen aan de Adriatische Zee’.

Het oog wil ook wat

Ook architectonisch mag de stad er zijn. Want in Triëst zijn de gebouwen in neo-klassieke, eclectische en barokke stijlen gebouwd. Die staan harmonieus naast overblijfselen uit de Romeinse tijd, maar ook tussen gebouwen uit de 18e eeuw en de Habsburgse periode.

De nieuwe vlucht is vanaf 26 februari 2010 te boeken. Op de website van de Ierse luchtvaartmaatschappij staat een nieuwe prijsactie van 26,99 euro voor een enkele reis naar Triëst. Deze actie is geldig voor vluchten van mei tot oktober 2010, met uitzondering van juli en augustus 2010. De introductieprijs is te boeken tot en met vrijdag 5 maart 2010, middernacht.

Bron: opReisGids.nl

Lees ook:Overblijfselen van de Romeinse stad Saepinum
Lees ook:Italië zoekt sponsor voor renovatie Colosseum
Lees ook:De beste tijd om een Toscaanse villa te huren is nu!
Lees ook:Sant’Ambrogio van de rijke Milanezen
Lees ook:Venetië en Rome als tweeling met carnaval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.