SQ.Travel biedt luxe singlereizen naar Italië

SQ.TravelMet SQ.Travel ga je als single niet gewoon op reis maar beleef je een unieke vakantie. Onder andere naar Italië.

Geen platgetreden paden, massatoerisme, drukke programma’s en overvolle oorden, maar puur, authentiek, origineel, exclusief, klasse, kwaliteit en luxe. SQ.Travel biedt singles meer dan alleen maar een mooie vakantie, namelijk iets onbetaalbaars: het ultieme vakantiegevoel!

Hoe prachtig mooi een vakantiebestemming ook kan zijn, hoezeer je kunt genieten van een luxe verblijf, een groepsreis voor singles is pas echt geslaagd wanneer jij je thuis voelt bij jouw medereizigers. Daarom gaan er bij SQ.Travel geen koppels, geen alleengaanden maar alleen maar singles mee op reis.

Je ben dus altijd verzekerd van een leuke groep mensen die in dezelfde levensfase verkeren, gelijksoortige interesses hebben, ongeveer van jouw leeftijd zijn en de goede dingen des levens beslist weten te waarderen.

Bijzondere oorden

Italië is meer dan alleen de toren van Pisa, het Forum Romanum in Rome en de gondels in Venetië. Tijdens de reis ontdek je dan ook bijzondere oorden. En of je nu kort of langer op reis wilt, het water of de bergen zoekt, de stad in wilt of het platteland op, SQ.Travel heeft vast de ideale reis voor je, naar Milaan, Toscane, Umbrië of wonderschone het Sardinië.

Lees ook:Italiaanse adonisos treft het deze zomer
Lees ook:De beste tijd om een Toscaanse villa te huren is nu!
Lees ook:Italië Magazine verzorgt beginnerscursus in Italië (Molise)
Lees ook:Miljoenenprijs moet wachten voor tripje Italië
Lees ook:Het boek dat Italië een ander imago geeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.