Zoek mee in de Marche

TravelerNational Geographic Traveler

Traveler zoekt in het septembernummer naar de ideale stadjes in de Italiaanse Marche. Op de pleinen van de heuvelachtige regio in het midden van de laars probeert men alles te laten zoals het was. De Marche is een vaak vergeten streek die grenst aan de Adriatische Zee.

De heuvels van de Marche worden door Traveler beschreven als een zachte deken en glooiender dan de Toscaanse heuvels. Geel, grijs, bruin en groen zijn de kleuren die overheersen. De heuvels lopen vaak tot aan het strand en dragen olijfbomen, wijn, cipressen en zonnebloemen.

Kortom, koop het septembernummer en zoek mee in de Marche!

Lees ook:Yolanthe showt Giro-roze
Lees ook:Milaan verdient miljoenen aan Victoria Beckham
Lees ook:George Clooney verkoopt huis om stalkende pers
Lees ook:Italiaanse muziektotempaal
Lees ook:Zwaardschedes bij Bepi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.