Overnachten bij een Friulaanse familie

Bed & Breakfast Friûl

Bed & Breakfast Friûl bevindt zich in de groene rand van Udine, op de eerste verdieping van een rustig gelegen villa.  Je beschikt er over alle modern comfort; verwarming, airco, satelliet TV en een bibliotheek.  Er staat een keuken en garage ter beschikking van de gasten. In de woonkamer kun je gezellig de avond doorbrengen en in de ontbijthoek wordt van 7u tot 9u30 het ontbijt geserveerd op basis van: melk, yoghurt, koffie, boter, thee, toast, jam, zoetigheden en typische streekproducten.

De kamers beschikken over enkele bedden en bieden de mogelijkheid om een bed voor kinderen tot 10 jaar bij te plaatsen.  Alle hebben ze een eigen badkamer met douche en zijn ze modern gemeubeld.  Op de kamer vind je interessante brochures over de streek.  Ook terras en tuin staan ter beschikking van de gasten.  De B&B is open van 15 januari tot 15 juli en van 1 september tot 20 december.

Lees voor meer informatie verder op Dolcevia.com of op de website van Bed & Breakfast Friûl.

Lees ook:Dromen in Florence
Lees ook:Adopteer een Italiaanse olijfboom en proef!
Lees ook:Bed & Breakfast uit het Italiaanse film tijdperk
Lees ook:Boerderijvakantie Italië: kort en goedkoop
Lees ook:Per gele vespa door onbekende Italiaanse regio’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.