Lezers tips: Goedkoop eten in Rome

Dar Poeta

In The Guardian geven Italiëliefhebbers tips over de beste plekken. De winnende tip gaat deze keer over het beste pizza restaurant in het dure Rome. Het restaurant lijkt niks bijzonders van de buitenkant, maar je krijgt er de meest verfijnde echte Italiaanse gerechten voorgeschoteld. Het is geheel Italiaans en je ziet dan ook geen Engelse tekst op de menukaart.

Kijk eerst wat anderen bestellen en vertel de ober dan dat je graag hetzelfde gerecht zou willen hebben. Het personeel is vriendelijk, dus voel je niet beschaamd. Het is er klein, vol karakter en, als je geluk hebt, zingt er iemand met een cello. Een van de beste plekken om te eten in Rome!

Voor meer informatie: tel 0039 06 5880516, website Darpoeta.com.

Lees ook:De verborgen binnentuinen van Venetië
Lees ook:Sorrento zorgt voor Italiaanse hartelijkheid
Lees ook:Paus stiekem naar favoriet restaurant tijdens Italië-Paraguay
Lees ook:Hotel Galles in Milaan
Lees ook:Restaurant ‘De Italiaan’ in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.