Bed & Breakfast zoekt Nederlandse eigenaars

www.cadnet.marche.it)Op 9 maart, een week na de slotaflevering van Boer zoekt vrouw, begint de KRO met een nieuwe publiekstrekker (althans, dat hoopt de omroep): 'De Italiaanse droom'. De droom van de vier stellen die gevolgd worden, is een eigen Bed & Breakfast in een mooi dorpje in Italië. De jury bestaat uit dorpsgenoten.

Het dorpje waarin de Nederlanders hun droom moeten verwezenlijken is Piticchio in Le Marche, een streek die steeds populairder wordt. Sommigen spreken al van 'het nieuwe Toscane'. Onder toeziend oog van hun dorpsgenoten moeten de vier paren samen een Bed & Breakfast opknappen, verbouwen en inrichten.

Een Italiaanse aannemer, kokkin en taallerares beoordelen de vorderingen en de gastvrijheid van iedere stel. Ook geven ze hun mening over de opdrachten die de koppels elke week moeten volbrengen. Op deze manier ziet de kijker de verrichtingen van de Nederlanders door de ogen van de Italianen. De uiteindelijke winnaars mogen een half jaar lang de B&B hypotheekvrij runnen. Daarna mogen ze het huis voor de aanschafprijs kopen.

De presentatie van dertien afleveringen is in handen van Mirella van Markus ('Goedemorgen Nederland'). 'De Italiaanse droom' is te zien op Nederland 1, en begint om 20.20 uur.

Lees ook:Italiaanse droom voor Thomas en Sandy nog niet voorbij
Lees ook:Sandra opende een Bed & Breakfast onder de Italiaanse zon
Lees ook:Nederlanders massaal bekeurd in Italië
Lees ook:Italiaanse hotelier: ‘Ik zou nooit meer in Italië kunnen leven’
Lees ook:Arrestaties in Italiaanse drugszaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.