Consul generaal steekt bloem in Hollandse Miss Blue

HortiNews.com)Op de grootste Italiaanse toeristische vakbeurs te Milaan – de BIT – mag Nederland natuurlijk niet ontbreken. En waarmee is ons land dan aanwezig? Nee, niet met klompen of een molen. Maar natuurlijk wel met bloemen. Speciaal voor de BIT hebben Niels van Eijk en Mirjam van der Lubbe op initiatief van Bloemenbureau Holland een bloemenjurk ontworpen, die gedragen wordt door het designbloemenmeisje Miss Blue. Het is een kleurrijke jurk geworden, gemaakt van veel verschillende bloemen, variërend van rode rozen tot gerbera serene, en van lelie tot black Ti. Arrangeur Decreet Glasbergen heeft er 112 uur gedaan om de 850 bloemstelen in de design te steken. De 851e en laatste bloem werd gestoken door mevrouw E.P. Stehouwer-Van Iersel, consul generaal van het Koninkrijk der Nederlanden te Milaan. Ook Mirjam Wortmann, directeur Nederlands Bureau voor Toerisme te Italië en Annemarie Gerards, PR manager Keukenhof, droegen bij aan deze bloemengroet aan Italië.

Lees ook:De Paus kan weer bedanken voor de bloemen
Lees ook:Bloemenbedankje van de Paus is welgemeend
Lees ook:Lexus naar Milan Design Week
Lees ook:Harde actie van Napolitanen tegen afvalprobleem
Lees ook:Bloemenbedankje op kletsnatte Sint Pieter

Eén reactie op “Consul generaal steekt bloem in Hollandse Miss Blue

  1. Adz

    Ziet er niet uit die Miss Blue. En wat heeft het voor nu. Niente. dus.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.