Op vakantie naar Italië in Nunspeet

janmannenmode.nl)Nederlanders kunnen in maart heel makkelijk naar Italië gaan. Dit ligt tijdelijk in Nunspeet. Tenminste, 250 vierkante meter lijkt op het Zuidelijke land, gedurende drie dagen. Op 8, 9 en 10 maart is de patio achter de winkel Jan Mannenmode aan de Brinkersweg 9 in Nunspeet omgebouwd tot 'Piccola Italia'. Een tiental ondernemers werkt er aan mee. Daardoor zijn er in het Italie aan de Veluwe Italiaanse geurtjes, sieraden, boeken en wijnen te koop. Natuurlijk ontbreken ijsjes en Ferrari's niet. En bezoekers kunnen in een workshop zelf leren Italiaans te koken. Op deze manier komen Italiëfans al helemaal in de stemming voor een vakantie later dit jaar. Met de onthulling van een Italiaans kunstwerk opent de wethouder op 8 maart 'Piccola Italia'. Op 8 en 9 maart is het 'kleintje Italië' open tot 21.00 uur, op zaterdag overdag.

Lees ook:Italiaans koken: jong geleerd oud gedaan
Lees ook:Moeiteloos Italiaans leren in huiselijke sfeer
Lees ook:Casa d’Italia in Amersfoort raakt de mediterrane snaar
Lees ook:Pizza’s met konijnengezichtjes en iglocake
Lees ook:Italiaanse sferen tijdens de wintermaanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.