Italië vierde plaats flirterigste vrouwen

ItalianGirlEen recent onderzoek heeft aangetoond dat Italië als vierde uit de bus komt als het gaat om flirten. Verbazingwekkend genoeg komt de laars niet op een eerste plaats. Welk land wel?

Het onderzoek werd uitgevoerd door Badoo, een internationale netwerksite. Het bedrijf analyseerde 90 miljoen online interacties tussen mannen en vrouwen in verschillende landen. Na te hebben onderzocht hoeveel vrouwen de eerste waren die het initiatief namen om contact te leggen met mannen, rangschikten de onderzoekers de grootste flirters.

Duidelijk werd dat dames in Spanje niet te verlegen waren om de eerste zet te doen, waardoor het land op de eerste plaats kwam. Verrassend was dat Polen een tweede plaats innam, gevolgd door de Dominicaanse Republiek en daarna Italië. Italiaanse vrouwen bleken tweemaal zo flirterig te zijn als hun Amerikaanse zusters. Canada was het enige Engelssprekende land dat de top 10 bereikte.

Italiaanse mannen hebben de reputatie van hoffelijke openingszinnen, maar deze studie was speciaal gericht op vrouwelijke flirtsters. De studie suggereert dat Italiaanse vrouwen er gewillig om zijn als eerste toenadering te zoeken. Dus wees niet verbaasd om “ciao bello!” te horen op straat.

Hier is Badoo’s lijst van Top 20 Flirterigste landen:

1. Spanje
2. Polen
3. Dominicaanse Republiek
4. Italië/Argentinië
5. Brazilië
6. Chili
7. Portugal
8. Canada
9. Venezuela
10. Nederland
11. Duitsland
12. Colombia
13. Engeland
14. Tsjechië
15. Mexico
16. Frankrijk
17. België
18. Amerika
19. Ecuador

Wie had trouwens ooit verwacht dat Nederland op een tiende plaats staat? Je zou verwachten dat ons land op een dergelijke lijst niet eens voorkomt….

Bron: Life in Italy

Lees ook:Vakantiegangsters vinden Italianen het mooist
Lees ook:Italië schakelt Nederlandse volleybalsters uit
Lees ook:Nederlandse man niet sexy, Italiaanse man wel
Lees ook:Gebonden vrouw valt op vrijgezel
Lees ook:2 Juni: nationale feestdag Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.