Milanezen beleven meeste affaires

affairDat Italianen van flirten houden en dus waarschijnlijk meer vreemdgaan is algemeen bekend. Uit onderzoek blijkt nu dat Milanezen de meeste affaires beleven.

Onderzoek door AIAF, Associazione italiana degli avvocati per la famiglia e i minori (de Italiaanse Vereniging van Familie Advocaten), wees uit dat 55% van de Italiaanse mannen en 45% van de Italiaanse vrouwen buitenechtelijke affaires hebben. Milaan staat bovenaan. Rome komt vreemd genoeg op een tweede plaats. Ook in Italië ontluiken de meeste affaires op de werkvloer. De lange lunchpauze is hierbij favoriet en de meest geschikte gelegenheid voor stiekeme romances.

Bedrogen echtgenoten en echtgenotes komen meestal achter de ontrouw van hun partner wanneer ze verdachte sms’jes of mails vinden. Sommigen ontvangen echter ook anonieme brieven die hen informeren wat er gaande is. Sociale netwerksites maken het makkelijker voor mensen om affaires aan te gaan. Zo zijn 90,000 Italianen lid van Gleeden.com, een datingsite voor getrouwden. Ongeveer 50% van de Italiaanse echtgenoten en echtgenotes met een overspelige partner weet dit en lijdt in stilte.

Milaan bevat tevens de rijkste inwoners van Italië en uiterlijk vertoon is hier van levensbelang. Zou dit van invloed zijn?

Bron: Life in Italy

Lees ook:80-jarige Italiaan zoekt liefde met brieven
Lees ook:Arrestaties na geruzie over EK
Lees ook:Rome plaatst speciale kerstbrievenbus voor kinderen
Lees ook:Medewerker Berlusconi van corruptie verdacht
Lees ook:40% Italianen koopt geen kleding gemaakt in China

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.