Italiaanse droom voor Thomas en Sandy nog niet voorbij


Terug naar Ens

Thomas en Sandy Broos uit Ens wonnen vorig jaar het KRO-programma De Italiaanse Droom en runden een halfjaar lang hypotheekvrij de B&B. Uiteindelijk leek hun droom in duigen te vallen, omdat ze na die zes maanden de aanschafprijs te hoog vonden. In december keerden de twee terug naar Ens. Maar hun Italiaanse droom is nog niet voorbij.

Als beheerdersechtpaar

In maart vertrekken Thomas en Sandy naar Sicilië om daar een landgoed te beheren. Dit landgoed, Tenuta Madonnina, ligt op 500 meter hoogte op de noordhelling van de vulkaan Etna. Aan de voet van het stadje Castiglione di Sicilia. “We gaan daar aan de slag als beheerdersechtpaar,” vertelt Thomas enthousiast. De ervaring die ze hebben opgedaan in de bed & breakfast in Piticchio komt daarbij goed van pas. “Het gaat nu alleen om appartementen.”

Blij en trots

Tom en Carla Boelen zijn eigenaar van Tenuta Madonnina en Vulkaanreizen. Een kleinschalig vakantiepark op een wijnlandgoed, zoals ze het zelf omschrijven. Op hun website zeggen ze zeer blij en trots te zijn met de komst van Thomas en Sandy. De eigenaren waren namelijk al een tijdje op zoek naar beheerders voor hun landgoed.

De Siciliaanse Droom begint

“Het kriebelt weer,” vertelt Thomas. De redenen hiervoor zijn het klimaat en de Italianen zelf. “De mensen leven dicht bij de natuur. Families zijn heel belangrijk en ze weten veel van eten en drinken. Als je tussen de Italianen zelf zit en je spreekt de taal, dan is het echt een prachtig land.” De Siciliaanse droom gaat dus beginnen!

Bron: Destentor.nl, 28 januari 2009

Lees ook:Italië grootste wanbetaler van Europa
Lees ook:Berlusconi wil ‘zoon’ Sjevtsjenko terug
Lees ook:Doe aan Italiaans ‘agriturismo’
Lees ook:Bed & Breakfast zoekt Nederlandse eigenaars
Lees ook:€ 3 miljard voor Alitalia (als ze zich laat overnemen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.