Slecht imago Alitalia: reizigers blijven weg

AlitaliaWil je veel plek in het vliegtuig? Ga dan met Alitalia reizen. Door de slechte publiciteit heeft deze noodlijdende luchtvaartmaatschappij in april 26 procent minder passagiers vervoerd dan in april van vorig jaar. Als gekeken wordt naar de eerste vier maanden van dit jaar, dan zijn er dit jaar 13,4 procent minder reizigers dan in dezelfde periode vorig jaar.  Hierdoor wordt de situatie van de Alitalia alleen maar slechter. De maatschappij kost de Italiaanse overheid  al 2 miljoen per dag.  Ze wil dan ook van Alitalia af. Maar ja, wie wil zo’n verliesgevende maatschappij hebben?

Lees ook:Italië telt meeste vakantiegangers
Lees ook:Internationale partner Alitalia nog steeds niet bekend
Lees ook:Alitalia-soap duurt nog maanden
Lees ook:Berlusconi spreekt en de aandelenhandel Alitalia stopt
Lees ook:Italiaanse economie krimpt nog sterker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.