Alitalia dreigt vliegvergunning te verliezen

www.acvaquila.it)Aflevering 324 van de Italia-soap. En deze weer met een leuke wending. Ditmaal hebben de Italiaanse autoriteiten de Italiaanse luchtvaartmaatschappij gewaarschuwd dat de vliegvergunning wordt ingetrokken als ze niet aan haar veiligheidsverplichtingen kan voldoen. Omdat Air France-KLM zich heeft teruggetrokken, wordt het voor Alitalia lastig hier aan te voldoen. Want een van de vereisten voor zo'n verplichting is continuïteit. Zonder overnamepartner wordt het voor Alitalia nu wel heel lastig om de continuïteit te waarborgen. De luchtvaartmaatschappij is bijna bankroet. Nadat het Italiaanse bureau voor de burgerluchtvaart deze waarschuwing bekend maakte, werd de handel in Alitalia-aandelen meteen stopgezet.

Lees ook:Air France-KLM trekt overnamebod in
Lees ook:Air One zorgt voor goed nieuws over Italiaanse luchtvaart
Lees ook:Air France-KLM mag bod doen op Alitalia
Lees ook:Berlusconi spreekt en de aandelenhandel Alitalia stopt
Lees ook:Lening voor Alitalia voor overname door Aeroflot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.