Financiert Italiaanse bank tegenbod Alitalia?

www.intesasanpaolo.com)En weer een interessante ontwikkeling in de Alitalia-soap. En ditmaal gaat het over geruchten – die horen er nou eenmaal bij in een goede soap – dat de Italiaanse bank Intesa Sanpaolo betrokken zou zijn bij een tegenbod op Alitalia. Doel is dat de luchtvaartmaatschappij niet in handen komt van Air France-KLM, maar in Italiaanse handen blijft. Dit bericht sluit goed aan op het verzoek van ex- en kandidaat-premier Silvio Berlusconi aan Italiaanse ondernemers om met een tegenbod te komen. Maar Intesa Sanpaolo ontkent hierbij betrokken te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet van komt. Het zorgt in ieder geval wel weer voor een mooie cliffhanger. Wordt dus vervolgd. Spannend!

Lees ook:Alleen investering in Alitalia bij goed plan
Lees ook:Berlusconi ontkent escapades met tienermeisje
Lees ook:Berlusconi roept investeerders op Alitalia over te nemen
Lees ook:Staatssecretaris Italië heeft banden met maffia
Lees ook:Berlusconi geeft Air-France-KLM beetje hoop

0 reacties op “Financiert Italiaanse bank tegenbod Alitalia?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.