Berlusconi met veto tegen overname Alitalia

www.afp.nl)En daar is hij weer: Silvio Berlusconiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Dé man van deze italie.blog.nl. Elke dag heeft hij wel wat nieuws. Nu zegt hij dat hij als hij premier is zijn veto zal uitspreken over de overname van Alitalia door Air France-KLM. Dit meldde persbureau Ansa vrijdag. En de kans is groot dat hij inderdaad premier wordt; hij staat er in de peilingen goed voor. Slecht nieuws dus voor Air France-KLM. Hoewel, echt nieuws is het niet. Het was te verwachten na eerdere uitspraken van Berlusconi. Maar door het woordje 'veto' te gebruiken, heeft hij toch weer het nieuws gehaald. Maar niet zo lang dit keer.

Lees ook:Weer nieuwe hoop voor Air France-KLM
Lees ook:Berlusconi roept investeerders op Alitalia over te nemen
Lees ook:Alitalia-soap duurt nog maanden
Lees ook:Berlusconi: Air France goede partner voor Alitalia
Lees ook:Air France-KLM trekt overnamebod in

0 reacties op “Berlusconi met veto tegen overname Alitalia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.