Mijn Rome… ai!

Over Rome is al veel geschreven. Er staan talloze expats te trappelen om een ‘Mijn Rome’ uit te geven. Maar is het leesvoer over de Italiaanse hoofdstad wel allemaal even origineel? Prikkelt het ons zodanig dat we het liefst gisteren nog naar Rome willen vertrekken?

Wanneer je niet wilt blijven hangen op de Spaanse Trappen is ‘Verrukkingen en drama’s in Rome’, ook bekend onder de titel ‘Zoals de Romeinen’, van Alan Epstein een absolute aanrader. Op een interactieve manier dompelt hij je onder in het dagelijkse leven van Rome. Het is origineel, kritisch, met humor en vooral verrukt geschreven.

Alan Epstein woont met zijn gezin sinds 1995 in Rome. Hij studeerde Europese geschiedenis aan de universiteit van New York en maakte al tal van reportages over Italië en Rome. Epstein is onder andere te gast geweest bij Oprah Winfrey.

Ga naar de boekhandel of bestel het boek lekker vanuit je luie leesstoel via bijvoorbeeld Bol.com. Voor de Engelse versie surf naar Amazone.com.

Lees ook:La colazione: koffie met een sigaret
Lees ook:2500 euro voor slachtoffers Italië
Lees ook:Giorgia’s mierzoete muziek
Lees ook:Erik van Muiswinkel naar Italië
Lees ook:Burgemeester Rome wil af van vitrinekast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.