Nieuwe vakantiebestemming Italië wekelijks bereikbaar per trein

italieevenementWie werkelijk de Smaak van Italië wil proeven kan sfeer komen proeven tijdens de gelijknamige beurs die wordt gehouden van 4 t/m 6 juni in Kasteel De Haar in Haarzuilens.

Naast culinaire zaken, kan je er ook terecht voor cultuur en vakantiemogelijkheden. De stad en provincie Alessandria presenteren zich samen met Euro-Express Treincharter (EETC) ter gelegenheid van het debuut van Alessandria als bestemming van de populaire AutoSlaap Trein. Dit zomerseizoen zal er wekelijks door EETC op zowel Livorno als Alessandria in Italië gereden worden.

Bestemming Italië

Samen met de lokale vertegenwoordiging uit Alessandria zal de AutoSlaap Trein beursbezoekers kennis laten maken met de diverse streekproducten uit de regio. Naast een indrukwekkende stad is Alessandria een prima uitvalsbasis naar onder meer het cultureel aantrekkelijke en schilderachtige Toscane, het romantische Lago Maggiore en de zonnige kust van de Middellandse Zee. Vanaf 4 juni rijden de AutoSlaap Treinen iedere vrijdag vanuit Den Bosch naar Zuid-Europa. Naar deze nieuwe vakantiebestemming Alessandria rijdt EETC veertien keer met vele duizenden Noord- Europese toeristen.

Kans op verzorgde reis

Bezoekers van de beurs maken kans op een geheel verzorgde reis per AutoSlaap Trein naar Alessandria inclusief hotelovernachtingen voor twee personen. De beursflyer die tijdens ‘De Smaak van Italië’ wordt verspreid kan ingevuld worden en bij de stand van de AutoSlaap Trein en provincie Alessandria worden ingeleverd. Aan het einde van de beurs wordt er een winnaar getrokken.

Openingstijden

De openingstijden van de beurs zijn op vrijdag de 4e en zaterdag de 5e van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op zondag is de beurs open van 10.00 uur tot 18.00 uur .

Voor meer informatie: www.autoslaaptrein.nl

Bron: Euro-Express Treincharter

Lees ook:AutoSlaap Trein ook naar Livorno
Lees ook:Voorjaarssalon Il Sogno Amerongen
Lees ook:Zelfmoordpoging op verkeerde spoor
Lees ook:Treinongeval Noord-Italië veroorzaakt 11 doden
Lees ook:Dutch Design duurzaam in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.