Opgaan in de Toscaanse sfeer

Under the Tuscan sun

De recensies over ‘Under the Tuscan sun’ klinken niet allemaal even lovend. Ook zijn vrouwen waarschijnlijk meer te spreken over deze ‘sfeerfilm’ dan mannen. Maar bekijk het zo: Na een dag werken ga je even helemaal op in de Toscaanse sfeer, zonder al teveel na te hoeven denken. Het kan vanavond al! Misschien dient de film tevens als voorproefje op je volgende vakantie. Waar gaat de film precies over?

Als Frances, een schrijfster uit San Francisco die net verlaten is door haar echtgenoot, van een goede vriendin een 10-daagse vakantie krijgt aangeboden, ziet zij dit in de eerste instantie helemaal niet zitten. Toch verzamelt ze alle moed en pakt haar koffers. Eenmaal aangekomen in Toscane koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte verrassingen, vriendschappen en romantiek.

Een avontuur dat haar leven, zoals te verwachten, voorgoed zal veranderen…

Woensdag 16 september, 20:30 uur, RTL5

Lees ook:Italiaanse man woont altijd thuis
Lees ook:Mariah Carey wint award op Capri Film Festival
Lees ook:Britse koffers gesorteerd in Milaan
Lees ook:Borsato’s beleven dramavakantie
Lees ook:Cursus Italiaanse film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.