Prachtige ‘lichtkunst’ in Turijn

Luci d'artista Via PO 2

Luci d’Artista

Een stad die graag tijdelijke kunst steunt is Turijn. Tevens de thuisstad van openlucht tentoonstellingen en verschillende museums van wereldklasse. De museumkaart van Turijn geeft je toegang tot meer dan 120 plekken in en rondom de stad. Luci d’Artista is een lichtinstallatieproject in de wintertijd waar wereldbekende schilders en beeldhouwers aan meewerken. Turijn is trouwens ook trots op zijn billboards, welke vaak tot ware kunstwerken worden getransformeerd en gebouwen doen opfleuren.

Lees ook:Romeins badhuis in Venetië
Lees ook:Aardbeving Italië 92 doden
Lees ook:Parma, meer dan de stad van kaas en ham
Lees ook:Turijn: een stad voor lekkerbekken
Lees ook:Hitler wilde Lijkwade van Turijn roven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.