Facebook redt vrouw van seksslavernij

facebookEen 23-jarige vrouw is gered van een leven van seksslavernij in Messina op Sicilië, omdat ze erin slaagde alarm te slaan op de sociale netwerk site Facebook. Hier gingen de nodige details aan vooraf.

Toen de vrouw twintig jaar was, ontmoette ze een 55-jarige man, bekend als T.O. Deze man bedreigde haar en dwong haar tot prostitutie, waarbij hij na elk seksueel contact dat ze had met klanten 30 tot 50 euro van haar afnam. Na een tijdje ontmoette de jonge vrouw een 41-jarige man, bekend als S.A, die verliefd op haar werd, maar wel was getrouwd en drie kinderen had. Toen hij ontdekte dat ze als prostituee werkte, begon hij haar te gebruiken en pakte de 20 euro die ze overhield na elk seksueel contact af. De jonge vrouw onderging ook geweld van klanten.

Toen haar huisbaas haar het huis waar ze woonde uitzette, introduceerde S.A haar bij een andere man, de 58-jarige I.D. Deze man bood haar een kamer aan in zijn huis en op dit moment dacht de vrouw dat ze eindelijk iemand had ontmoet die haar wilde helpen. Ze voelde zich echter al snel een gevangene in het huis. Terwijl de man weg was, slaagde ze erin om een Facebook-profiel aan te maken en vertelde een vrouwelijk Facebook-contact over haar situatie. Dit contact waarschuwde op haar beurt weer een van haar Facebook-contacten, een politieagent uit Palermo, die weer zijn collega’s in Messina waarschuwde.

De drie mannen zijn gearresteerd. Waar Facebook al niet goed voor is.

Bron: Life in Italy

Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes
Lees ook:Nederlander in Italië aangehouden
Lees ook:Berlusconi laat gezin lijden met flirtgedrag
Lees ook:Plaspauze wordt dood Italiaan
Lees ook:7-jarige meisje zwemt Straat van Messina over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.