Libische man plaatst explosieven bij kazerne Milaan

bomb attack milanEen Libische man is gearresteerd omdat hij explosieve apparatuur bij een politiekazerne in Milaan had geplaatst.

Aanklager Armando Spataro vertelde verslaggevers dat de man, geïdentificeerd als de 34-jarige Mohamed Game, heeft geen geen links met terrorisme en de gebeurtenis wordt behandeld als een op zichzelf staand incident, meldde het Italiaanse persbureau ANSA.

Spataro vertelde dat hoewel de aanslag een enorme klap gaf en een “een heel ernstig incident” was, men het ook niet zou moeten overdrijven. “Voor zover we weten was het een op zichzelf staande actie door een persoon zonder terroristisch verleden”, vertelde een onbekende politiebron aan ANSA.

Autoriteiten zeiden dat de Libische man een hand verloor, werd verblind aan een oog en verschillende brandwonden opliep toen hij de apparatuur aanzette, die hij bij zich droeg in een gereedschapskist. De politie zei dat hij de kazerne van de Carabinieri binnen had geprobeerd te komen, maar de apparatuur liet ontploffen toen bewakers hem bij de ingang tegenhielden.

Ook een 20-jarige carabiniere raakte licht gewond aan zijn hand. Experts vertelden dat het explosieve materiaal leek te zijn samengesteld uit groot vuurwerk.

Bron: Times

Lees ook:Italiaanse jongen (4) geeft politie oude spenen
Lees ook:Jonge Italianen steken zwerver in brand
Lees ook:Kok doet zich voor als agent voor liefde
Lees ook:Al vier zelfmoorden Italiaanse gevangenis 2010
Lees ook:Maffiabaas van San Luca opgepakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.