Politie doet vangst in zonnebrillenland

Spatlappen

De zon schijnt veelvuldig en fel in meerdere landen, maar Italië weet er als geen ander een modieuze draai aan te geven. Zonnebrillen zijn zeer in trek bij de Italianen en ze mogen zo glamorous en groot mogelijk zijn. De welbekende ‘spatlappen’. De gemiddelde Italiaan zal niet snel bezuinigen op een zonnebril en daar varen veel merken als Armani en Dolce & Gabbana wel bij. Ook oplichters blijft deze trend niet onopgemerkt.

Een echte Italiaan laat zich misschien niet zo snel oplichten, maar anders was het wel een toerist geweest die een exemplaar had gekocht van de lading valse merkzonnebrillen die de Italiaanse politie dinsdag onderschepte. De totale waarde van de buit, bestaande uit 589.000 brillen, wordt door de Italiaanse politie op ruim zes miljoen euro geschat. De lading bestond uit kopieën van een aantal bekende merken als Armani en Dolce & Gabbana.

Twee Chinese handelaren worden ervan verdacht de brillen vanuit China naar Europa te hebben geïmporteerd. Zij zijn inmiddels door de politie verhoord. De brillen waren bedoeld om in Milaan aan de man te worden gebracht.

Bron: AD

Lees ook:Madonna ontwerpt zonnebrillen voor D&G
Lees ook:Dolce&Gabbana verdacht van belastingontduiking
Lees ook:Miljoenenfraude door Dolce & Gabbana
Lees ook:David en Victoria Beckham in ondergoed
Lees ook:3D-brillen ‘Avatar’ verboden in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.