Kok doet zich voor als agent voor liefde

Een 49-jarige kok in de provincie Lecco in Noord-Italië werd gearresteerd omdat hij zich voordeed als lid van de Carabinieri om zijn affaires met twee verschillende vrouwen te handhaven.

Toen hij werd gearresteerd door echte leden van de Carabinieri, was de man in het bezit van vier nep-penningen en twee nep-identiteitskaarten. Een van de identiteitskaarten toonde dat hij leider zou zijn bij de Carabinieri en hoewel zijn correcte naam en geboortedatum erop stond, was de foto van de komedie acteur Enrico Montesano. Blijkbaar van de film I Due Carabinieri uit 1984. Volgens onderzoekers was de façade zich voor te doen als lid van de Carabinieri al meerdere jaren gaande.

Toen de man blijkbaar meer tijd wilde doorbrengen met een van de twee vrouwen, vertelde hij een van de twee vrouwen dat hij op een geheime en gevaarlijke undercover missie moest. In werkelijkheid werkte de man als kok in Como. Naast de nep-penningen die hij in zijn bezit had, droeg hij ook een nep-pistool in een houder bij zich. Als hij schuldig wordt bevonden riskeert hij vier jaar achter de tralies en wanneer ook de vrouwen een aanklacht indienen, loopt hij kans ook nog eens een hoog bedrag aan schadevergoeding te moeten betalen.

Bron: Life in Italy, 27 augustus 2009

Lees ook:Moordenaars Italiaanse politicus Fortugno veroordeeld
Lees ook:Libische man plaatst explosieven bij kazerne Milaan
Lees ook:Elf jaar voor verkrachting Nederlandse in Rome
Lees ook:Italië arresteert hoofd maffiaclan
Lees ook:Plunderende Roemenen in rampgebied Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.