Italiaanse jackpot groeit naar 119 miljoen

Het bedrag van de super-jackpot in Italië wordt steeds hoger en stevent af op een nieuw Europees record.

Nadat ook bij de trekking van gisteren geen winnaar uit de bus kwam, bedraagt de jackpot morgen maar liefst 119 miljoen euro. De pot van de Superenalotto werd voor het laatst gewonnen op 31 januari en de uitdaging wordt nu steeds groter. Uiteraard komt er ook weer kritiek uit Rooms-Katholieke hoek. Deze keer terecht.

Monseigneur Alberto D’Urso van de Nationale Anti-Woekercommissie Johannes Paulus II is van mening dat een mens gek kan worden als hij of zij zo’n hoog bedrag wint. Dit verschilt gelukkig per persoon. Hoe dan ook, de Kerk pleit ervoor een maximumbedrag in te voeren voor de jackpot en de huidige miljoenen te schenken aan de aardbevingsslachtoffers in de Abruzzen.

Het is afwachten. De Italianen worden steeds hebberiger, zoals de man op de foto die een (wat is het eigenlijk?) pop een gelukskus geeft. Nu maar hopen dat hij niet wint en het fortuin naar het goede doel gaat!

Lees ook:Grootste jackpot uit Italiaanse geschiedenis gewonnen
Lees ook:Italianen steeds happiger naar Jackpot
Lees ook:Op lotto-vakantie naar Italië
Lees ook:Italiaanse jackpot eindelijk gevallen!
Lees ook:Paus ontsteekt kerstboom in Rome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.