Videoclip toont moord in Perugia

Moord op Britse studente

Tijdens een ophefmakende rechtszaak over een moord op een Britse studente door haar huisgenote, is een videoclip getoond waarin het slachtoffer in betere tijden wordt getoond. In Italië, waar de moord plaatsvond, is er veel commotie rond de zaak.

De 21-jarige Meredith Kercher werd vorig jaar in de Italiaanse stad Perugia brutaal aangerand en vermoord. De moord vond plaats in haar eigen appartement, dat Kercher deelde met een Amerikaanse studente. De Italiaanse politie kwam al gauw tot de conclusie dat deze Amanda Knox en haar vriend Raffaele Sollecito de daders waren.

De familie van Kercher gaf deze week een videoclip vrij waarin de studente figureerde. De clip werd een aantal maanden voor haar overlijden gemaakt voor de zanger Kristian Leontiou. De versie die te zien is op de internetsites van de Britse media lijkt overigens een opname van een uitzending op TMF te zijn.

In de clip van ‘Some Say’ is Kercher meermaals prominent als figurant te zien, onder andere is ze in het begin van het filmpje door een deur stapt en recht naar de camera wandelt. Knox werd door de Italiaanse pers ‘Engel van Perugia’ gedoopt, omdat de aantrekkelijke jongedame onschuld uitstraalt.

Bron: Daily Mail, 8 juni 2009

Lees ook:Engel van Perugia eindelijk veroordeeld
Lees ook:Amanda Knox zegt “ciao” tegen rechtbank
Lees ook:Verdachte Amanda Knox vandaag in Italiaanse rechtszaal
Lees ook:Engel van Perugia mogelijk onschuldig
Lees ook:Moord door engel in Perugia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.