Zelfmoordpoging op verkeerde spoor

bp1.blogger.com)Wrede plannen had de 31-jarige Martin Rapos. Wreed voor hemzelf en zijn familie dan. Moe van het leven wilde hij zich laten overrijden door een trein. Hij had een goede locatie bedacht: een plek waar de trein met een snelheid van 160 kilometer per uur voorbij zou racen. De trein reed inderdaad met deze snelheid op de rails. Maar Martin lag op het verkeerde spoor. De machinist van de trein zag de Italiaan daar liggen, en belde de politie. De lieten de man behandelen voor zijn depressie.

Lees ook:Treinongeval Noord-Italië veroorzaakt 11 doden
Lees ook:Onder de trein door slaappillen van dief
Lees ook:James Bond-auto in het Gardameer
Lees ook:Carrière van Di Luca lijkt voorbij
Lees ook:AutoSlaap Trein ook naar Livorno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.