Horrorziekenhuis opereerde voor het geld

www.lungcancergroup.be)Een longoperatie in plaats van een schildklieroperatie. Een longoperatie bij een niet gevaarlijke longontsteking. Een longkankerpatiënte die geopereerd werd aan haar longen terwijl ze al stervende was. Vijftien borstamputaties terwijl dat niet nodig was. Vijf patiënten die wellicht overleden zijn vanwege operaties die niet nodig waren. Zomaar enkele verhalen van een particuliere kliniek in Milaan. In totaal hebben 80 mensen problemen ondervonden door de kliniek.
Dertien artsen en de eigenaar van het ziekenhuis zijn gearresteerd. De operaties zouden gedaan zijn om het loon op te vijzelen. Door de onnodige ingrepen zouden de artsen hun maandinkomen hebben verhoogd van 1.700 naar 27.000 euro. In totaal zouden ze 2,5 miljoen hebben verdiend.

Lees ook:Arts horrorkliniek Italië krijgt 15,5 jaar
Lees ook:Berlusconi naar Zwitserse kliniek voor cosmetische ingrepen
Lees ook:Italianen passie voor illegaal downloaden
Lees ook:Italiaanse artsen kiezen voor keizersnede
Lees ook:Italië pakt 70 maffialeden op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.