Belgische politie pakt voorvluchtige Italiaan

lvb.net/)Een toverdrank hadden de Belgische agenten niet nodig voor de operatie Asterix. Met 95 agenten van lokale politiezones, 28 leden van het interventiekorps Hasselt, de wegpolitie en drugs- en speurhonden konden ze het ook wel af. De buit was groot, en soms onverwachts. Zo arresteerden de agenten een Italiaan die nog 26 jaar celstraf in zijn land had staan. De actie Asterix was gericht tegen woninginbraken, homejackings en garagediefstallen. De politie controleerde 617 voertuigen en 671 personen. Vier mensen werden aangehouden, waaronder de Italiaan.

Lees ook:Omstreden veiligheidswet voor Italië
Lees ook:Italiaanse politie neemt 160 ton bedorven vis in beslag
Lees ook:36 leden drugsbende opgepakt in Italië en Spanje
Lees ook:Nederlands lid drugsbende in Italië gepakt
Lees ook:Tientallen maffiosi opgepakt in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.