Boycot Italië door eBay

www.schatkistje.com)“Do not ship in Italy.”  Deze kreet komt in maar liefst 37.000 advertenties op de veilingsite eBay voor. Reden voor deze boycot is de slechte postverwerking in Italië. Maar 47 procent van de verstuurde producten komt goed aan. In 89 andere landen gaat het versturen van post wel perfect, aldus een verkoper die al 20.000 producten heeft verkocht via internet. Van de slechte naam van de Italiaanse tante post profiteren overigens aardig wat Italianen. Ook als de post wel bezorgd is, zeggen ze dat hun pakketje weer eens niet aangekomen is. Vervolgens eisen ze hun geld terug.

Lees ook:‘Partij van de Existentiële Impotenten’ en 179 andere partijen om uit te kiezen
Lees ook:Twee weekjes extra verlof voor Frattini
Lees ook:Goede kwaliteit in goedlopende antimaffiawinkels
Lees ook:Gsm-spionage in Italië
Lees ook:Bloemenbedankje van de Paus is welgemeend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.