Terminal voor vluchten naar VS en Israel

www.airportdesk.nl)Vluchten vanuit Rome Fiumicino naar de Verenigde Staten en de Israel zullen vanaf nu vertrekken van een speciale terminal die ingericht is voor gevoelige vluchten, de zogenaamde Terminal 5. In deze terminal is er meer ruimte om passagiers te ondervragen voor de check-in. Terminal 5 kan 5 miljoen passagiers per jaar aan. Door deze nieuwe terminal wordt de rest van de luchthaven ontlast. Omdat de terminal op flinke afstand van de hoofdterminal ligt, rijden er speciale shuttlebussen naar toe.

Lees ook:Ryanair opent drie Italiaanse bases
Lees ook:Ryanair stopt met binnenlandse vluchten Italië eind januari
Lees ook:Vijf doden vliegtuigcrash Italië
Lees ook:Britse koffers gesorteerd in Milaan
Lees ook:Einde buslijn voor romantische chauffeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.