Non redt man die zichzelf in brand steekt

www.jeugdsentimenten.net'In het plaatsje San Severino Marche is een man besprongen door een non. Nee, niet voor amoureuze praktijken, maar om de 71-jarige man te redden. De 51-jarige zuster Donatella Ciucciumei had gezien hoe de oude man zich met benzine overgoot. Nadat hij zich zelf aanstak, dook de non op hem en doofde zo met haar habijt het vuur. De non bleef ongedeerd, maar de man moest met tweedegraads brandwonden opgenomen worden in het ziekenhuis. Hij zou tot zijn daad zijn gekomen omdat zijn vrouw hem had verlaten.

Lees ook:EasyJet weigert Italiaanse vrouw wegens overgewicht
Lees ook:Vrouw belaagt paus tijdens mis in Rome
Lees ook:Italiaan onvruchtbaar door fout operatie
Lees ook:Facebook redt vrouw van seksslavernij
Lees ook:Invalide Italiaanse betrapt tijdens joggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.