Italianen redden Belgische tieners

http://www.rwcreusel.nl)Een bergbeklimming eindigde voor 38 Belgische tieners in een nachtmerrie. Goedgemutst begonnen ze in Slovenië met de beklimming van een berg. Maar op 1.600 meter verdwaalden ze in de diepe sneeuw van de bergen van het noordoosten van Italië. En dat terwijl ze allemaal licht gekleed waren. Gelukkig werkten de mobieltjes nog. Met een sms informeerden ze de autoriteiten over hun hachelijke situatie. Afgelopen nacht werden de tieners al voorzien van dekens, warme kleding en voedsel. De tieners konden op dat moment nog niet gered worden, waardoor de tieners de nacht moesten doorbrengen in de sneeuw. Maar afgelopen ochtend werden ze gered door de reddingsbrigade van de Italiaanse grensplaats Cave del Predil.

Lees ook:Eeuwige stad bedekt met dikke sneeuwlaag
Lees ook:Duikers redden Palermitanen
Lees ook:Meer sneeuw Italiaanse Alpen!
Lees ook:Italië laat daklozen doodvriezen
Lees ook:Nederlandse flessenlikker en Italiaanse overdaad vergeleken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.