Bloemenbedankje van de Paus is welgemeend

www.nieuws.nl)Het lijkt er soms op dat de Paus nauwelijks weet wat hij zegt als hij het bekende 'Bedankt voor de bloemen' uitspreekt. Maar hij weet het wel degelijk, en sterker nog, hij meent het ook nog, meldt de Telegraaf. De Paus zou zelfs vereerd zijn met de bloemen, zo heeft hij hoofdarrangeur Charles van der Voort uit Leiden laten weten. Van der Voort was op zijn beurt vereerd de Paus te mogen ontmoeten, al was het al weer de 12e keer. Maar deze keer kreeg hij op 1e Paasdag minstens vijf complimenten van Benedictus XVI, die ondanks het slechte weer blijkbaar goed gehumeurd was. Het was overigens al de 24e keer dat een Paus Nederland voor de bloemen bedankte. Zelden zullen de bloemen zoveel water hebben gekregen als deze keer.

Lees ook:Bloemenbedankje op kletsnatte Sint Pieter
Lees ook:De Paus kan weer bedanken voor de bloemen
Lees ook:Vrouw belaagt paus tijdens mis in Rome
Lees ook:Paus vindt condooms geen oplossing
Lees ook:Moslims ontmoeten katholieken in Rome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.