Bloemenbedankje op kletsnatte Sint Pieter

www.bisdom-roermond.nl)En daar wassie weer: het bekende 'Bedankt voor de bloemen'. Al is het heel slecht weer in Rome, al stroomt het Sint Pietersplein bijna over en al merkt door het grauwe weer bijna niemand de bloemen op, de Paus zal altijd Nederland bedanken. En dat deed Paus Benedictus XVI op eerste Paasdag dus ook weer braaf. Hij had overigens voor de tienduizend kletsnatte toeschouwers nog wel een bemoedigend woordje: "Het Paaslicht straalt altijd." Kijk, dat maakt een verkoudheid of een longontsteking toch wel een stuk minder erg.

Lees ook:Bloemenbedankje van de Paus is welgemeend
Lees ook:De Paus kan weer bedanken voor de bloemen
Lees ook:Berlusconi met veto tegen overname Alitalia
Lees ook:Tip: de heen-en-weer-gondel
Lees ook:Cruijff adviseert Italiaanse clubs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.