Italiaanse vrachtwagenchauffeur negeert twee keer rijverbod

mreed.umtri.umich.edu)Eigenwijs, die Italianen. En dan vooral die 54-jarige vrachtwagenchauffeur uit Altamura die op dezelfde dag twee keer werd bekeurd omdat hij een rijverbod had genegeerd. De eerste keer bleek onder meer dat hij te kort had uitgerust. Hij mocht tot 19.30 uur niet rijden. Maar om 17.00 zag de politie hem weer rijden. Wat een fikse boete opleverde. In totaal moest hij 1.530 euro betalen. Bovendien ging zijn vrachtauto aan de ketting. En pas als het rijverbod afgelopen is, zal de ketting losgemaakt worden.

Lees ook:Nederlanders massaal bekeurd in Italië
Lees ook:Milaan verplicht winterbanden
Lees ook:Beruchtste maffiaclan bijna uitgeschakeld
Lees ook:Stepney veroordeeld tot gevangenisstraf in Italië
Lees ook:Vakantiegangers moeten oppassen voor boetes in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.