Treinvondeling Leonardo terug in Italië

www.planet.nl)Het Chinees/Italiaanse jongetje dat in februari was achtergelaten in een trein, is weer terug in Italië. Nadat Leonardo in Nederland voor een paar weken was opgenomen in een pleeggezin, is hij nu door zijn moeder weer meegenomen naar huis.

De moeder was Leonardo kwijtgeraakt in de trein tussen Leiden en Haarlem. Ze stopte met zoeken nadat een Chinese kennis haar had gezegd dat ze Leonardo nooit meer zou zien als zij niet deed wat hij haar vroeg. Zonder haar zoon ging ze vervolgens naar Italië, waar ze werd gearresteerd omdat ze Leonardo in Nederland zou hebben achtergelaten. Na drie dagen werd ze vrijgelaten, waarna ze afreisde naar Nederland om daar met de politie te praten. Vervolgens mocht ze Leonardo weer meenemen naar Italië. Daar zal de moeder waarschijnlijk een advocaat in de armen nemen om aangifte te doen tegen de Chinese man.

Lees ook:Moeder mocht niet zoeken naar treinvondeling
Lees ook:18 jaar opgesloten vanwege buitenechtelijk kind
Lees ook:Duitse kinderen achtergelaten in Italiaanse pizzeria
Lees ook:Italië in veertien dagen
Lees ook:Zelfmoordpoging op verkeerde spoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.