Man gijzelt kleuterklas in Reggio Calabria

Het zal best mooie beelden hebben opgeleverd, een man die een kleuterklas gijzelt. Maar raar is het wel dat de Rai Uno deze gijzelactie filmt. Zo werd de 32-jarige man die in het Zuid-Italiaanse Reggio Calabria een klas vol kleuters gijzelde, toch de held van de dag. Maar een held is hij absoluut niet met zijn dwaze actie: urenlang hield hij elf leerlingen en een docent vast. Ze zouden pas vrijgelaten worden als er € 500.000 zou worden betaald. Zo ver is het niet gekomen. De politie overmeesterde de gijzelaar. Waarom de Italiaan de klas gijzelde is niet bekend. Uit de opnamen van Rai Uno bleek wel dat hij juridische problemen had. Die zijn er niet minder op geworden ….

Lees ook:Italiaanse scholen draaien op ouders
Lees ook:11 Italiaanse maffiosi opgepakt in Duitsland
Lees ook:Miljoenenfraude door Dolce & Gabbana
Lees ook:Duikers redden Palermitanen
Lees ook:Transseksueel dood na politiek schandaal Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.