Truck moet Amerikaanse toeristen naar Italië lokken

Het Italiaanse Toeristenbureau heeft een nieuwe manier bedacht om Amerikanen naar Italië te trekken. Door de VS rijdt in februari de 'Italy Hospitality Truck 2008'. Deze truck brengt een beetje Italië naar potentiële nieuwe toeristen.

www.italiantourism.com)

Italië is voor de gemiddelde Amerikaanse toerist een van de meest aansprekende toeristische bestemmingen. Wat de toerist vooral aantrekt is de Italiaanse lifestyle, gecombineerd met het bezoek aan de verschillende kunststeden. Om de cultuur van het Zuid-Europese land tastbaar te maken rijdt een tienwielertruck nu langs Amerikaanse steden. Op de buitenkant staat in grote letters de slogan van het Italiaans toeristenbureau: 'Italy for life'. Als een bezoeker de truck ingaat, komt hij in Italië terecht. Het moderne design past perfect bij de glossy foto's en de touch screen monitors die er te vinden zijn. Via deze monitors kan de bezoeker gemakkelijk allerlei materiaal en informatie achterhalen over de diverse Italiaanse regio's.

Op 5 februari was Phoenix de eerste Amerikaanse stad die de truck aandeed. Chicago zal op 8 maart de laatste stad zijn. In totaal bezoekt de 'Italy Hospitality Truck 2008' twaalf steden.

Bron: ItalianTourism.com, 5 februari 2008

Lees ook:AutoSlaap Trein ook naar Livorno
Lees ook:Eerste foto Angelina Jolie en Johnny Depp in The Tourist
Lees ook:De lelijke kant van Venetië
Lees ook:Nooit meer dorst en minder afval in Venetië
Lees ook:Nieuwe redacteur Italiëblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.